• Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

  • New
intt - Clit Me High
  • intt - Clit Me High
  • intt - Clit Me High

intt - Clit Me High

229,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 11 points. Din varukorg kommer att uppgå 11 points som kan omvandlas till en kupong av 4,40 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning
Vi vet att alla har sina egna preferenser och behov när det kommer till sexuell njutning. Därför är det viktigt att ha produkter som erbjuder alternativ och möjligheter så att kvinnor kan utforska sin sexualitet fritt och fullt ut. Och det är precis vad Clit High erbjuder: en personlig nöjesresa, speciellt utformad för att stimulera och tillfredsställa klitoris, ett av de mest känsliga och erogena områdena på den kvinnliga kroppen.

Clit Me High är en flytande vibrator speciellt för klitoris som erbjuder en unik och njutbar upplevelse. Med sina vibrerande och värmande effekter, såväl som smaken av cannabis, intensifierar denna revolutionerande produkt ditt intima njutning.

Clit Me High var speciellt framtagen för att stimulera klitoris med dess intensiva vibrationer. När du applicerar gelen på området kommer du att känna en levande, pulserande känsla som ökar blodcirkulationen, vilket gör klitoris ännu mer känslig och mottaglig för stimuli.

Förutom livfull stimulering har Clit Me High en värmande effekt. När den appliceras på klitoris släpper gelen värme som ökar känsligheten och intensifierar svaret på stimuli. Denna kombination av vibrationer och uppvärmning ger en otrolig upplevelse och gör att du lättare kan nå orgasm.


Sammansättning: Förutom alla vibrations- och värmande fördelar innehåller Clit me Hign hampfröolja i sin formulering. Extraherad från de små fröna från Cannabis sativa-växten, vilket ytterligare förstärker produktens effekter.

Vad är en flytande vibrator?
En flytande vibrator är en gel formulerad med naturliga ingredienser utvunna från växter från nordöstra Brasilien, som ger en livfull känsla när den appliceras på den intima regionen. Vi på Intt var pionjärerna i att ta ut denna produkt till den europeiska marknaden.

Hur ska du använda den?
Applicera 1 till 2 sprayer av Clit Me High på din klitoris och blygdläpparna, sprid ut väl tills gelén absorberas i huden.

Vem är det lämpligt för?
Clit Me High är en produkt lämplig för kvinnor som vill intensifiera njutningen och stimulansen av klitoris. Den kan användas av kvinnor som söker nya förnimmelser och mer intensiva intima upplevelser.

Produktdetaljer
5600781416226

Datablad

Mängd
15 ml
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)