• Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Ouch! Collar with Cuffs - Purple
  • Ouch! Collar with Cuffs - Purple
  • Ouch! Collar with Cuffs - Purple

Ouch! Collar with Cuffs - Purple

249,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 12 points. Din varukorg kommer att uppgå 12 points som kan omvandlas till en kupong av 4,80 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Vi presenterar Ouch! Krage med manschetter i en fascinerande nyans av lila, det ultimata bondagesetet designat för att lyfta ditt sensuella spel till nya höjder. Förbered dig på att ge dig ut på en resa av passion och lust, där njutning inte känner några gränser.

Skäm bort dig i den förföriska världen av bondage med detta utsökta set med krage och manschetter. Tillverkade av lyxig polyuretan, dessa fasthållningar är inte bara otroligt bekväma utan erbjuder också oöverträffad säkerhet. Känn materialets mjukhet mot din hud när det sveper sig runt handleder och hals, vilket skapar en fängslande visuell och taktil upplevelse.

Det är enkelt att justera storleken för att passa dina önskemål, tack vare de bekväma remmarna på både ärmslut och krage. Oavsett om du föredrar en omfamning eller ett lösare grepp, tillgodoser detta mångsidiga set dina unika behov och garanterar ett oförglömligt möte varje gång.

Men det som utmärker denna bondage-uppsättning är dess geniala design. Med tre d-ringar som pryder kragen har du kraften att enkelt ändra positionen för din partners begränsningar, vilket gör att du kan utforska en mängd lockande möjligheter. Låt fantasin flöda när du experimenterar med olika konfigurationer och skapar en skräddarsydd upplevelse som är lika unik som dina önskemål.

The Ouch! Krage med manschetter i lila är inte bara ett bondage-set; det är en inbjudan att utforska djupet av din passion. Perfekt för både nybörjare och erfarna entusiaster, detta set är designat för att tända lustens lågor och låsa upp en värld av njutning.

Upplev tjusningen av sensuell lek som aldrig förr. Släpp loss dina inre önskningar och överlämna dig till Ouchs berusande lockelse! Krage med manschetter i lila. Låt resan börja.

Produktdetaljer
8714273580887
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)